Brüste mit Bechamel

      

Februar 10, 2015

Anfahrt

1Zet voldoende water aan de kook met een scheutje olijfolie, Salz, peper en laurier.

2Kook de hele kipfilets gedurende vijf minuten.

3Bereid een bechamelsaus en meng deze met de voorgesneden kipfilets.

4We laten afkoelen, zodat de resterende bechamelsaus hard wordt.

5Daarna kloppen we een ei los in een kommetje en doen we paneermeel in een andere kom.

6We doen de kipfilets met bechamelsaus eerst in de kom met ei en daarna in de kom met paneermeel.

7Verhit de pan met olijfolie en bak hierin de kipfilets.

Zutaten

3 Hähnchenbrust

1 laurierblaadje

Salz und Pfeffer

ein Schuss Olivenöl

dikke bechamelsaus (Blume 50 gr. Olie en boter, 25 in 25 gram van elk, milch 1 / 2 l.sal en een snufje nootmuskaat)

1 nicht

Paniermehl

Olivenöl, om te frituren

00:00