Recette du site de la cuisine espagnole et sud-américaine.

EnglishNederlandsFrançaisDeutschPortuguês

poitrines de poulet avec sauce au foie gras

      

Février 10, 2015

Instructions

1Doe de kipfilet in de pan en bak totdat ze goed bruin zijn, maar rauw aan de binnenkant.

2Dans la même huile, bakken we de plakjes prei.

3Maak een paar openingen in de kip en leg er prei tussen.

4Bak terwijl in dezelfde olie de ui zeer fijn, giet daarbij de wijn en room, tard 2 minutes de cuisson.

5Voeg daarna de pate erbij.

6We verminderen de saus een beetje, daarna roeren we nog eens goed in de saus.

7Bestrooi de kip met wat saus en doe het in de oven.

8Zet deze op 200 º cours 20 procès-verbal.

9Dien op.

10Doe de rest van de saus naast de kipfilet.

Ingrédients

2 poitrines de poulet

2 héler

½ ui

1 tasse de vin blanc

200 ml slagroom

½ blikje pate Jabugo

huile

sel et poivre

00:00