Cazuela de ave -

Cazuela de ave

      

februari 1, 2015

Bereidingswijze

1Verhit olie in een pan.

2Bak de kip bruin gedurende 5 minuten.

3Voeg de ui toe en bak gedurende 5 minuten.

4Voeg vervolgens de prei en paprika toe.

5Bak alles en breng op smaak met oregano, paprikapoeder, zout, peper en komijn.

6Voeg dan de aardappelen, maïs, pompoen, rijst en 2 liter koud water toe.

7Laat het water gedurende 15 minuten koken.

8Voeg ten slotte de sperziebonen toe en kook alles gedurende 5 minuten.

Ingrediënten

6 kipvleugels

1 ui (fijngehakt)

2 preien (in vieren gesneden)

1/2 groene paprika (fijngehakt)

1/2 rode paprika (fijngehakt)

6 aardappelen

6 stuks van pompoen

6 stuks van maïs

1 wortel (in plakjes)

1/2 kop rijst

1/2 kop groene bonen

4 eetlepels olie

1/2 theelepel gedroogde oregano

zout

peper

Paprikapoeder

komijn

00:00