Cazuela -

Cazuela

      

februari 9, 2015

Bereidingswijze

1Kook de botten in 4 ½ liter water gedurende 1 uur in de bedekte pot.

2Eenmaal klaar de bouillon, verwijder de botten.

3In een pan de boter met een beetje olie en laat het smelten.

4Voeg de ui toe en bak goudbruin.

5Voeg het vlees, gehakte knoflook, peper en komijn samen met de chili peper toe.

6Meng goed.

7Voeg 4 liter kokend bouillon toe en kook 3 / 4 van een uur.

8Voeg de rijst, groene bonen, erwten, selderij, wortelen, aardappelen en pompoen toe. Kook gaar.

9Strooi er gehakte peterselie toe om te serveren.

Ingrediënten

¾ kopje rijst

1 middelgrote gesnipperde ui

½ k aardappelen, in blokjes gesneden

1 kopje blokjes gesneden wortelen

1 kopje blokjes pompoen

1 kopje gesneden groene bonen

3 stengels bleekselderij, gehakt

½ theelepel komijn

Zout

1 eetlepel chili peper pasta

1 kilo rundvlees, in stukjes gesneden

1 k botten (om de voorraad te maken)

2 in plakjes gesneden maïs

1 kopje erwten

2 eetlepels boter

3 teentjes knoflook

½ theelepel peper

Gehakte peterselie

00:00