Pollo Escabechado -

Pollo Escabechado

      

februari 1, 2015

Bereidingswijze

1Verwijder de huid van de kip en kruidt de kip met peper en zout.

2Verhit olie in een pan, bak de kip en zet opzij.

3In dezelfde pan met de rest van de olie, bak de ui, wortel en knoflook en de azijn, wijn en suiker.

4Laat koken gedurende 5 minuten en voeg de opzij gezette kip toe en voeg vervolgens peper en laurierblad toe.

5Kook op een zeer laag vuur tot de kip gaar is.

Ingrediƫnten

4 stukken kip (bouten)

1 ui (fijn gesneden)

1 wortel (in plakjes)

1/2 kop azijn

1/2 kop olie

1/2 kopje witte wijn

2 teentjes knoflook (fijngehakt)

zout

Peper (in korrels)

1 laurierblad

1/2 theelepel suiker

00:00