Aardbeien mousse -

Aardbeien mousse

      

februari 1, 2015

Aanwijzingen

1Doe de eidooiers, suiker en koffiemelk in een kom.

2Klop dan au bain marie totdat het mengsel een verdubbeld en dikker wordt.

3Verwijder van de warmte, giet het in een kom en laten staan ​​tot het koud is.

4Dan strooi gelatine over het water in een pan en roeren tot opgelost is.

5Was, droog en snijdt de aardbeien.

6Klop de room en spatel eierdooier mengsel.

7Voeg gelatine mengsel (gekoeld), aardbeien en Amaretto.

8Giet in grote serveerschaal en plaats daarna in de koelkast totdat het koel genoeg is.

9Garneer met plakjes aardbei en serveer.

Ingrediënten

6 eidooiers

2 / 3 kopje suiker

1 kopje room

1 eetlepel gelatine

1 / 4 kopje koffiemelk

2 kopjes aardbeien

2 eetlepels Amaretto

1 / 4 kopje water

00:00