Andina salade -

Andina salade

      

februari 7, 2015

Aanwijzingen

1In de eerste plaats de tomaten in stukken en paprika in repen gesneden en beide ingrediënten in een kom.

2Voeg de kip gekookt en gehakt erbij.

3Vervolgens mayonaise, maïskorrels, zout en peper en saus al roerend zachtjes bij.

4Doe in een kom de sla blaadjes gewassen en uitgelekt en bedek met het voorbereide mengsel.

5Ten slotte: versier het oppervlak met olijven en in plakjes gesneden gekookt ei en plaats het in de koelkast tot het wordt geserveerd.

Ingrediënten

2 schone groene paprika

4 rijpe tomaten

250 gram gekookte kippenvlees

1 kopje mayonaise

200 gram mais uit blik

1 theelepel chilisaus

1 theelepel ketchup

1 theelepel tabasco

4 slabladeren

50 gram van olijven

2 gekookte eieren

Zout en peper naar smaak

00:00