Buenelos van Maniok -

Buenelos van Maniok

      

februari 8, 2015

Aanwijzingen

1Schil de yuca.

2Een bepaalde tijd laten koken in kokend water zonder dat het vuur te verzachten.

3Voor het afkoelen, haal hem door de sloop machine met behulp van fijne blad.

4Kneed met losgeklopte eieren, dille, tarwemeel om plakvingers te voorkomen.

5Rol het deeg in cilinders van twee centimeter de in diameter en vorm van een acht.

6Bak in hete olie.

7De siroop bereiden we door de water, suiker, citroen en kaneel samen doen in pot op een vuurtje.

8Laat ze koken voor vijf minuten.

9Voeg vanille om te blussen.

10Giet de siroop afgekoeld op donuts op het moment van serveren.

Ingrediënten

1.5 kg maniok

2 eieren

1 theelepel zout

anijs 1 theelepel

¼ kopje bloem

plantaardige olie om te frituren

2 kopjes witte suiker

1 kopje water

¼ theelepel citroensap

1 stuk kaneel

1 theelepel vanille

00:00