Gebak van kwark en appelen -

Gebak van kwark en appelen

      

februari 10, 2015

Aanwijzingen

1Doe de eieren en de suiker in een glas.

2Meng dit zeer goed.

3Voeg daarna de olie en de kwark erbij.

4Voeg de bloem, bakpoeder en citroenrasp erbij en mengen dit vervolgens er goed bij.

5We doen daarna de bloem met een spatel erbij.

6Giet het beslag in een ingevette en bebloemde pan, snijd de appel in plakjes en leg deze over het deeg en we zetten deze in de oven op 180 º gedurende 40 minuten ongeveer.

7Verwarm ondertussen een beetje jam en een vel gelatine.

8Als de taart klaar is, schilderen we deze met jam en leggen de taart vervolgens in de koelkast.

Ingrediënten

3 eieren L

250 g bloem

250 g suiker

60 g olie

125 g kwark

een pakje gist

citroenschil

2 eetlepels abrikozenjam

1 vel gelatine

00:00