Was zwarte bonen vooraf gekozen en zet het vuur in een snelkoker met water die alle bonen bedekt.
Plaats het drukventiel en laat dit 30 minuten zo koken.
Laat afkoelen en verwijder het deksel van de pot en controleer of het gaar is.
Verwijder de bouillon en zet dit opzij.
Zet de bonen zacht te koelen.
Breng in een pan de ui, gehakte knoflook, paprika in dunne plakjes, oregano en olijfolie aan bak.
Bak de uien goudbruin.
Voeg bouillon, bonen, granen, rijst gewassen, laurierblad en zout toe en dek af.
Breng aan een middelhoog vuur totdat de rijst begint te koken.
Roeren om plakken te voorkomen en koken op een zeer laag vuur tot de rijst volledig opgedroogd is.
Dit droogproces kan 10 tot 15 minuten duren.
Roer opnieuw.
Haal van het vuur en laat het afkoelen alvorens te serveren.
0 opdieningen