Afdrukopties:

Gamba spiesjes met dipsaus

Opbrengsten1 portieVoorbereidingstijd15 minutenKooktijd25 minutenTotale tijd40 minuten

 250g rauwe gamba's
 250g kerstomaten
 190g fles zoete chilisaus
 sap 1 grote limoen
 1 takje tijm, blaadjes geplukt
1

Afwisselende garnalen en tomaten op 8 spiesen totdat alle zijn gevuld.

2

Leg de spiesjes in een ondiepe bak of ovenschaal.

3

Meng de zoete chilisaus met het limoensap en de tijm, giet over de spiesjes.

4

Laat in de koelkast marineren gedurende 30 minuten.

5

Plaats de garnalen op een bakplaat onder een hete grill of boven de barbecue voor ongeveer 10 minuten, draaien en bedruipen af en toe.

6

Eenmaal gekookt, serveer met een extra pot zoete chilisaus om te dippen.

Voedingswaarden

0 opdieningen

Opdien grootte