Klop in een kom de eiwitten stijf. Zet de eigelen uiteraard apart voor later.
Voeg de suiker bij de opgeklopte eiwitten.
Kook de melk in een pot en voeg beetje suiker toe.
Giet een beetje kleurstof bij de melk.
Voeg de kaneelstokjes toe aan de melk.
Klop de eierdooiers los met een vork.
Meng maizena met water in een apart kommetje.
Voeg vervolgens de losgeklopte eierdooiers en maizena toe aan de melk.
Goed roeren.
Voeg de opgeklopte eiwitten met een eetlepel toe aan de melk als deze kookt.
Laat de opgeklopte schep met eiwitten even koken totdat het iets of wat stevig lijkt (2 minuten ongeveer).
Verwijder deze dan met een schuimspaan uit de pan en zet apart in een schaal.
Doe dit proces totdat de hele kom met opgeklopte eiwitten leeg is.
Eenmaal klaar giet de overtollige melk in de pot over de klaargemaakte opgeklopte eiwitten.
0 opdieningen