Afdrukopties:

Vegetarische Quesadillas

Opbrengsten1 portieVoorbereidingstijd16 minutenKooktijd5 minutenTotale tijd21 minuten

 6 tarwe tortilla's
 4 eetl. Italiaanse dressing
 1 grote rode ui in blokjes gesneden
 1 grote tomaat in blokjes gesneden
 2 Anaheim of in blokjes gesneden groene Chiles
 1 theel. Chili poeder
 1 / 4 kop gehakte Cilantro
 3 kopjes Jalapeño Monterey Jack geraspte kaas
 Salsa, guacamole en zure room
1

Combineer 1 / 2 van de Italiaanse dressing, ui, tomaat, pepers en chili poeder in een magnetron kom of pan.

2

Magnetron op vol vermogen onafgedekt 4 minuten of tot de groenten gaar zijn en het mengsel dik wordt.

3

Koriander toevoegen en roeren.

4

Strooi 1 / 2 kop kaas op 1 / 2 van elke tortilla en top met 3 eetlepels plantaardige mengsel.

5

Vouw tortilla's doormidden en bestrijk ze met de resterende Italiaanse dressing.

6

Plaats 3 gevulde tortilla's op een vetvrij papier beklede plaat en magnetron op de hoogste stand gedurende 1 minuut of totdat de kaas gesmolten is.

7

Herhaal met de rest tortilla's.

8

Snijd elke quesadilla in drieën. Garneer met salsa, guacamole en zure room, indien gewenst, serveer meteen.

Voedingswaarden

0 opdieningen

Opdien grootte