Tapas Spaans Gemiddeld
februari 10, 2015
1Voeg de melk, twee eierdooiers en zout toe in een mengkom.
2Klop deze ingrediƫnten tot ze volledig met elkaar vermengd zijn.
3Voeg de bloem beetje bij beetje al kloppend bij het mengsel.
4Verwijder eventuele klontjes en blijven toevoegen van bloem tot je een consistentie vergelijkbaar hebt met dikek pindakaas.
5Opkloppen van twee eiwitten totdat ze "zachte pieken" hebben.
6Spatel de eiwitten bij het bloemmengsel.
7Spatel de kazen in het mengsel.
8Verhit de olijfolie op hoog vuur.
9Eenmaal warm, voeg een lepel van het mengsel in de olie en bak ongeveer 90 seconden aan elke kant of totdat de bunuelo goudbruin is.
10Uit de pan halen en op een papieren handdoek leggen om de extra olie op te vangen.
11Warm serveren!
ongeveer 1 kopje bloem
1 / 3 kopje koude melk
2 eieren (gescheiden in dooiers en het wit)
1 theelepel zout
1 kopje geraspte Emmentaler kaas (of oude Manchego of Asiago)
1 / 4 kop geraspte Parmezaanse kaas
1-2 koppen olijfolie om te bakken