Gevogelte Chileens Gemiddeld
februari 1, 2015
1Verhit olie in een pan.
2Bak de kip gedurende 5 minuten, of tot ze goudbruin zijn.
3Voeg vervolgens de ui, laurierblad, wortelen, peper en zout toe.
4Bak ongeveer 5 minuten.
5Voeg de erwten, champignons en witte wijn toe.
6Tijdens het koken pan afdekken.
7Zet het vuur lager en kook gedurende 35 minuten.
8Nadien deksel van de pan halen en strooi de bloem erover.
9Roer goed en laat gedurende 2 minuten verder sudderen.
10- Tips:
11Serveer met witte rijst.
1 kip (in stukken gesneden)
2 eetlepels olie
2 wortelen (in plakjes)
2 uien (gesneden in 4 stukken)
2 laurierblaadjes
zout
peper
1 1/2 kopjes witte wijn
2 kopjes erwten
1/2 kop champignons
1 eetlepel bloem