Vlees Peruaans Gemiddeld
februari 9, 2015
1In een koekenpan plaats het spek met de olie en bak op laag vuur.
2Haal van het vuur en voeg het spek, peper, peterselie, zout, peper en nootmuskaat toe.
3Rundsvlees gesneden 2 centimeter.
4Marineer vlees voor een uur in dit mengsel, draai af en toe.
5Zodra gemarineerd, rijg de stukjes vlees op spiesen.
6Schakel de stukjes met stukjes ui, champignons of paprika.
7Grillen tot het vlees voor de helft geroosterd is.
8Doe met een penseel de marinade over het vlees.
9Serveer met aardappelen, maïs, en chili saus.
1 kilo rundsvlees, schoon
100 g bacon
200 g kleine paddestoelen
1 eetlepel verse peterselie
6 eetlepels olie
2 eetlepels gemalen rode peper saus
6 eetlepels rode wijnazijn
3 teentjes knoflook
1 rode ui, fijngesneden
2 laurierblaadjes
2 rode paprika's
Zout
Peper
Nootmuskaat