Biscuit met rum -

Biscuit met rum

      

februari 8, 2015

Aanwijzingen

1Klop de eidooiers en voeg zout, suiker en bakpoeder toe.

2Zodra het goed gemengd is, voeg de boter toe, onder voortdurend roeren.

3Dan de eiwitten stijf en klop toe te voegen aan mengsel.

4Voeg de bloem, meng goed en giet het in een vorm ingevet met boter.

5Plaats in de oven, voorverwarmd tot 190 ° C, totdat gestegen en goudbruin is.

6Haal uit de oven en horizontaal in tweeën gesneden.

7Verwarm de rum op laag vuur met het citroensap en twee eetlepels suiker.

8In bad gaan met dit preparaat in de cake, gevuld met jam en geef het terug in zijn oorspronkelijke vorm.

Ingrediënten

2 eieren, de dooiers gescheiden

1 snufje zout

kopje suiker

1 theelepel bakpoeder

2 eetlepels gesmolten boter, maar koud

250 gram tarwemeel

1 kopje rum

1 eetlepel citroensap

1 kopje guayaba

00:00