Desserts Colombiaans Gemiddeld
februari 8, 2015
1Klop de eidooiers met de suiker tot een schuimige massa en voeg geleidelijk de gesmolten boter en citroensap toe.
2Meng vervolgens de bloem met maïzena en bakpoeder toe te voegen aan het mengsel al kloppend.
3Als het mengsel glad is, voeg melk toe.
4Verwijder vervolgens een kwart van het mengsel, giet het in een kom en voeg de chocolade poeder toe.
5Klop de eiwitten stijf en voeg toe aan de basis massa.
6Vet een pan met wat boter en giet de helft van de witte massa erin.
7Over deze, giet de chocolade deeg en bedek met de resterende beslag.
8Plaats in de oven, voorverwarmd tot 180 ° C gedurende 30 minuten.
9Ten slotte uit de oven halen, iets afkoelen, uit de vorm halen en serveer in plakken gesneden.
6 eieren, scheid de dooiers van de witten
200 gram suiker
150 gram gesmolten boter, maar koud
Een paar druppels citroensap
100 gram tarwemeel
50 gram maïzena
2 eetlepels bakpoeder
130 ml van de melk
4 eetlepels cacaopoeder