Chilcano -

Chilcano

      

februari 9, 2015

Aanwijzingen

1Was de vis koppen en stekels.

2Bak in een pan met olie, knoflook, ui, tomaat,bleekselderij, prei, koriander en munt.

3Voeg de viskoppen en stekels toe.

4Bedek met water en kook op matig vuur, afgedekt, 1 ½ uur.

5Zeef de bouillon.

6In deze hitte koken maniok, aardappelen, maïs, groene ui en chili Mirasol.

7Bak de filets.

8Serveer elk gerecht door het plaatsen van de vis, maniok, aardappelen, maïs, bouillon en strooi er gehakte peterselie over.

9Pers een paar druppels citroen erover vervolgens.

Ingrediënten

6 visfilets

1 kilo van vis kop en ruggengraat

¼ kopje olie

3 teentjes knoflook, gehakt

1 ui, grof gehakt

2 tomaten, in plakjes dik

1 stengel bleekselderij, gehakt

2 stengels fijngesneden groene ui

9 kopjes water

Gehakt 1 prei (witte gedeelte)

Zout

Peper

2 takjes koriander

2 takjes peterselie

2 takjes mint of munt

Maniok ½ gehakte middelgrote

2 aardappelen, gekookt en gesneden in 4

1 in plakjes gesneden maïs

Aji Mirasol 1 hele geroosterde

citroen

gehakte peterselie voor decoratie

00:00