Gebak van appelsienen -

Gebak van appelsienen

      

februari 10, 2015

Aanwijzingen

1Klop de eidooiers met de suiker tot het mengsel romig en wit is.

2Voeg vervolgens de bloem met gist, yoghurt, zachte boter en sinaasappelrasp, ... meng alles.

3Klop de eiwitten met een snufje zout stijf.

4Voeg dit voorzichtig bij de vorige massa.

5Daarna de chocolade chips toevoegen.

6Ten slotte, bakvorm invetten en bestoven met bloem.

7Giet het mengsel in de bakvorm (voor de helft vullen, daar deze nog gaat verdubbelen van hoeveelheid).

8Plaats in voorverwarmde oven op 180 ┬║ gedurende ongeveer 30 minuten.

Ingredi├źnten

250g suiker

1 hele ongeschilde sinaasappel

3 eieren

zonnebloemolie 100 g of 100 g boter op kamertemperatuur

1 natuurlijke yoghurt

250g bloem

1 zakje gist (2 theelepels)

Een snufje zout

chocolade chips

00:00