Vis Colombiaans Gemiddeld
februari 8, 2015
1Plaats vis in een ovenschaal, besprenkel met azijn en laat 30 minuten staan.
2Vervolgens verhit de boter in een pan en bak de wortelen en selderij.
3Voeg suiker, wijn en wat zout toe.
4Laat sudderen voor 20 minuten, haal van het vuur en laat afkoelen.
5Klop de slagroom tot het indikt.
6Voeg de eidooiers en kaas en tenslotte de goeduitgelekte groenten toe.
7Ten slotte, zet de bereide vis om en plaats in de oven, voorverwarmd tot 205 ° C gedurende 30 minuten.
8Serveer warm.
4 filets van kabeljauw of andere vis
2 eetlepels azijn
100 gram boter
250 gram wortelen in dunne reepjes gesneden
250 gram bleekselderij in dunne reepjes gesneden
1 snufje suiker
5 eetlepels witte wijn
250 mm van de vloeibare room
1 eidooier
30 gram geraspte Parmezaanse kaas
Zout naar smaak