Snacks Mexicaans Beginner
februari 9, 2015
1Leg de in blokjes gesneden yam in een magnetron kom.
2Koken in de magnetron tot ze mals gekookt zijn, roer een keer, 5 tot 7 minuten.
3Smeer de bodem van een grote koekenpan met olijfolie en zet op een middelhoog vuur.
4Bak de kalkoen gelijkmatig bruin, 5 tot 7 minuten.
5Roer de ui, knoflook en jalapeno peper bij de kalkoen en laat verder koken tot de uien beginnen te karameliseren, 7 tot 10 minuten.
6Breng op smaak met de chilipoeder, komijn, Cajun kruidenen zout.
7Giet de salsa over alles, doe de yam in het mengsel.
8Laat het mengsel koken tot het teveel aan vocht is verdampt.
9Garneer met de koriander.
10Serveer met de warme tortilla's.
Een yam, geschild en in blokjes
1 eetlepel olijfolie
340 gram gemalen kalkoen
85 gram gehakte zoete ui
1 teentje knoflook, fijngehakt
4 jalapeno pepers, zonder zaadjes en gehakt
1 eetlepel chilipoeder
1 theelepel gemalen komijn
1 / 2 theelepel Cajun kruiden
1 / 2 theelepel zout
125 gram tomatillo salsa
25 gram gehakte verse koriander
16 warme bloemtortilla's