Lichte gehaktballetjes -

Lichte gehaktballetjes

      

februari 10, 2015

Aanwijzingen

1Doe het gehakt samen met ei, 1 teentje fijngehakte knoflook, peterselie, zout en peper, meng alles met een vork, of met de hand.

2Voor het maken van de gehaktballetjes, bevochtigen we de handen.

3Doe olie in een pan en bak de gehaktballetjes, die we daarna laten uitlekken op keukenpapier.

4In diezelfde olie bakken we de ui, laurier, tomaten en 2 teentjes knoflook. Nadien voegen we de wijn toe en laten deze verdampen.

5Vervolgens doen we de gehaktballetjes erbij in de pot. Kruiden deze naar smaak en laten deze 20 minuten pruttelen in de pot.

Ingrediënten

½ kg gehakt

1 ei

1 kopje witte wijn

3 teentjes knoflook

1 kleine ui

2 tomaten

zout

peper

peterselie

2 laurierblaadjes

olijfolie

00:00