Matambre a la leche -

Matambre a la leche

      

februari 11, 2015

Aanwijzingen

1Plaats een goede steak, ongeveer 2 kg (1 of 2 cm dik en ongeveer 40 bij 60centimeter) in een diepe pan of bakplaat.

2Breng op smaak met oregano, tijm, versgemalen peper, chili en zout.

3Dek af met melk en laat het rusten voor 8 tot 12 uur.

4Zet de steak in de voorverwarmde oven op 250 ┬║.

5De timing is afhankelijk van de dikte en het gewicht van de steak.

6Hij wordt malser met de tijd.

7Als de melk opdroogd voordat het gaar genoeg is, voeg meer toe.

8Als het bijna klaar is, zout bij doen en een goede hoeveelheid azijn bij de melk doen.

9Het wordt gegeten met aardappelpuree, friet of salade.

Ingredi├źnten

2 kilo matambre

Zout naar smaak

Oregano

Tijm

Versgemalen peper

chili

Melk

Azijn

00:00