Rundvlees op Madrileense wijze -

Rundvlees op Madrileense wijze

      

februari 10, 2015

Aanwijzingen

1De worsten en het rundvlees moeten zeer goed worden gewassen, gesneden in kleine stukjes en doe in een kom met wat water.

2Vervolgens een mok van de azijn en wat zout toevoegen.

3Was ze heel goed weer met de vloeistof totdat ze schoon zijn. Indien nodig, herhaal deze procedure meerdere keren.

4Daarna in een pot doen, bedek met koud water en zodra het water kookt, neem ze eruit en opnieuw schoonmaken met koud water.

5Leg ze nog een tijd in een pot met vers water en voeg vervolgens de ui (in stukjes), twee teentjes knoflook, de laurier en de peperkorrels toe.

6Laat ze koken voor ongeveer 4 uur en zet opzij voor te worden gebakken de volgende dag.

7Doe in een pan wat olie, twee gehakte teentjes knoflook, de gesnipperde ui toe en bak tot ze zacht en goudbruin zijn.

8Voeg de gerookte ham toe.

9Snijd de rode worst in heel kleine stukjes en bak licht.

10Eenmaal gedaan, voeg een theelepel zoete rode peperpoeder en onmiddellijk de pan van het vuur.

11De "callos" worden geplaatst in een aarden pot, het verwijderen van de ui, de knoflook en de laurier waarmee ze de dag ervoor waren gekookt.

12Voeg het mengsel (met de ham en rode worst, etc.) toe.

13Bedek met 1 / 2 L water, voeg de zwarte worst, en een beetje peper toe.

14Kook op een laag vuur ongeveer 45 minuten.

15Serveer in dezelfde pan waarin ze werden gekookt.

Ingrediƫnten

1 kg rundvlees pens

1 / 2 kg rundvlees snuit

Een mok azijn

400 gr. gerookte ham

125 gr. rode worst

125 gr. zwart worst

4 teentjes knoflook

2 uien

1 laurierblad

8 korrels van zwarte peper

zout

1 theelepel zoete rode paprikapoeder

olie

Kleine rode peper

00:00