Vis Peruaans Gemiddeld
februari 9, 2015
1Snij vis in 3 cm per kant.
2Meng alle overige ingrediënten.
3Marineer de vis een half uur in dit preparaat.
4Rijg de stukken vis in groepen van 3 per stok.
5Bak op hete grill, genoeg draaien en smeer met een borstel de olie erover.
6Serveer op een bord.
7Garneer met sla, plakjes gekookte aardappelen en maïs.
8Giet de saus erover.
Saus:
1Doe de olie in een pan, gele paprika, zout en peper.
2Bak gedurende 5 minuten.
3Op de vis gieten.
½ k schone vis
6 teentjes knoflook
1 eetlepel paprikapoeder
1 eetlepel zout
¼ kopje witte azijn
Citroensap
½ kopje plantaardige olie
½ theelepel peper
¼ theelepel komijn
spiesjes
3 aardappelen gekookt om te versieren
2 plakken gekookte maïs 3 cm om te versieren
5 blaadjes van sla voor de garnering
1 eetlepel gele peper
½ theelepel zout
1 eetlepel plantaardige olie
Peper naar smaak