Soep Ecuadoriaans Beginner
februari 8, 2015
1Zet een pan op middelhoog vuur, voeg water, rijst en ui toe.
2Voeg gehakte knoflook, zout, peper en geschilde aardappelen toe
3Voeg de stukjes kool, koriander, peterselie toe en laat sudderen tot de aardappelen gaar zijn.
4Verhit de boter in een kleine steelpan voor de saus.
5Laat de uien fruiten in de pan en roer zachtjes.
6Voeg de pinda's en melk toe te aan de mix van de kleine steelpan.
7Strooi zout en peper naar smaak, en laat sudderen tot zachte massa.
8Hak de gekookte eieren en voeg ze toe aan de saus.
9Haal pan van het vuur.
10Serveer.
7 kopjes water
1 eetlepel gehakte lente-uitjes.
1/3 eetlepel gehakte knoflook
2 pond grote aardappelen
6 gram kool in stukken
1 eetlepel gehakte koriander
Zout en peper naar smaak
1 takje peterselie
Saus:
1 ½ kop gehakte groene uien
1 ½ eetlepel boter
1 ½ gram pinda plakken
¾ kopje melk
2 hardgekookte eieren
zout en peper naar smaak toe