Vlees Ecuadoriaans Gemiddeld
januari 31, 2015
1Maak de tong schoon en kruidt deze goed.
2Kook deze vervolgens goed af.
3Als de tong gaar is verwijder de harde huid en snijd ze in plakjes.
4In een koekenpan verhit de boter en bruin de suiker.
5Voeg de olie en leg de plakjes tong toe.
6Draai elk plakje tot ze goudbruin en glanzend is.
7Als ze klaar zijn verwijder de stukken tong en leg ze opzij.
8Hak de ui in dunne plakjes en leg ze te bakken in het vet van ervoor.
9Los de "crème van champignons" in het warme water op en voeg toe aan de pan.
10Roer de rode wijn erdoor en voeg de tong erbij.
11Voeg vervolgens de wortelen in dunne plakjes gesneden toe.
12Voeg zout en peper naar smaak toe.
13Kook tot de saus dikker wordt en serveer direct.
1 rundvlees tong
2 gram boter
1 eetlepel suiker
2 eetlepels olie
rode ui 4 gram
1 kopje warm water
1 eetlepel van "crème van champignons"
2 eetlepels droge rode wijn
2 wortelen gekookt
zout en peper naar smaak