Vissoep -

Vissoep

      

februari 9, 2015

Aanwijzingen

1Verhit de olie in een steelpan.

2Als ze warm is, voeg ui toe en bak tot deze glazig is.

3Voeg de tomaten, knoflook, tomatenpuree, oregano, peper en laurier toe.

4Bak voor 3 tot 4 minuten op middelhoog vuur en voeg dan water, witte wijn en viskoppen en stekels toe.

5Breng aan de kook, zet het vuur lager en bak afgedekt 45 minuten tot 1 uur.

6Stamp en maak vloeibaar en doe het terug in de pot.

7Voeg de aardappelen, rijst, erwten en wortelen toe en kook.

8Vervolgens de maïs toevoegen toe en bak een paar minuten.

9Voeg de eieren, losgeklopt in draad vorm. Doe dan verdampte melk en kaas erbij.

10Voor het serveren, bak de visfilets gepeperd en eerder met bloem bestoven.

11Plaats een filet op elk bord met de soep.

Ingrediënten

1 / 4 kopje plantaardige olie

2 uien, gesnipperd

3 gehakte tomaten

4 teentjes knoflook, fijngehakt

2 eetlepels tomatenpuree

¾ theelepel gedroogde oregano

2 gele paprika, vers, geheel, in tweeën gesneden, zonder zaadjes en schoongemaakt

2 laurierblaadjes

15 kopjes water

2 kopjes witte wijn

2 hoofden en stekels van de vis

4 grote aardappelen, geschild en in blokjes gesneden

¾ kopje bruine rijst

½ kopje erwten

½ kop gehakte wortel

10 stuks van maïs

10 witte visfilets

7 eetlepels bloem

4 eieren, losgeklopt

½ kopje koffiemelk

½ kop gehakte verse kaas

Zout

Peper

00:00