Pollo en pepitoria -

Pollo en pepitoria

      

februari 10, 2015

Aanwijzingen

1Kruidt de kip met zout en peper.

2Leg de stukken daarna in bloem en bak ze bruin in de pan.

3Eenmaal gebakken, verplaatst u de stukken op een schotel.

4Zeef de olie en bak de ui en knoflook.

5Leg het daarna op de kip en besprenkel het met de wijn en bouillon.

6Doe daarna de gehakte peterselie en saffraan erbij.

7Dek af en kook gaar.

8Maal de amandelen en voeg de gekookte eidooier erbij met een beetje bouillon.

9Voeg dit toe aan de kip.

10Laat dit voor een paar minuten verder koken.

11Bestrooi met eiwit en de gehakte peterselie.

Ingrediƫnten

1 kip in stukken gesneden

1 glas wijn om te koken

50 gram amandelen

1 ui

1 teentje knoflook

1 / 4 l bouillon

1 ei gekookt

bloem

peterselie

saffraan of kleurstof

olijfolie

zout en peper

00:00