La Cocina - Boliviaanse Fricasse
00MoeilijkheidsgraadGemiddeld
ShareTweetSave
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd15 minutenKooktijd25 minutenTotale tijd40 minuten
 varkensvlees
 200 gram gele paprika
 knoflook
 komijn 1 / 2 theelepel
 1 theelepel peper
 aardappelmeel 450 gram
 450 gram gekookte Mote
 4 uien
 Water
 zout
1

Hak de uien en bruin deze samen met de knoflook en de gele paprika, in een pot met het gehakte varkensvlees.

2

Voeg het water toe om te koken totdat het gaar is.

3

Kruidt alles en serveer met aardappelzetmeel.

CategorieCuisine

Ingrediënten

 varkensvlees
 200 gram gele paprika
 knoflook
 komijn 1 / 2 theelepel
 1 theelepel peper
 aardappelmeel 450 gram
 450 gram gekookte Mote
 4 uien
 Water
 zout
Boliviaanse Fricasse