
2 pond sperziebonen
2 uien, gesnipperd
2 pond. lamsvlees (gesneden 1 ")
1 theelepel zout
1 / 4 kop boter
4 teentjes knoflook, geperst
2 tomaten, in plakjes
1 / 4 theelepel peper
1
Was en snijd bonen.
2
Smelt de boter in een pan en bak de ui en knoflook zachtjes.
3
Voeg lamsvlees toe en bak aan alle kanten bruin.
4
Voeg dan tomaten, zout, peper en groene bonen toe.
5
Dek af met warm water halverwege en laat sudderen voor 1 (1 / 2) uur tot lamsvlees mals is en de jus is ingedikt.
CategorieVleesCuisineCararibisch
Ingrediënten
2 pond sperziebonen
2 uien, gesnipperd
2 pond. lamsvlees (gesneden 1 ")
1 theelepel zout
1 / 4 kop boter
4 teentjes knoflook, geperst
2 tomaten, in plakjes
1 / 4 theelepel peper