
1 blikje zalm in blik
1 theelepel mosterd Engels
6 plakjes zoete augurken
¼ theelepel hete pepersaus
1 theelepel fijn gehakte selderij
½ theelepel citroensap
1 theelepel mayonaise
¼ theelepel zout
1
Drain zalm, verwijder de huid en botten.
2
Crush zalm in een groot bord, voeg citroensap, zout, peper, mosterd en mayonaise toe en meng.
3
Dan voeg gehakte zoete pickles en de gehakte selderij toe.
4
Gespreid over sneetjes beboterd brood, dek af met beboterd brood en snijd diagonaal in twee.
CategorieBroodjesCuisineCararibisch
Ingrediënten
1 blikje zalm in blik
1 theelepel mosterd Engels
6 plakjes zoete augurken
¼ theelepel hete pepersaus
1 theelepel fijn gehakte selderij
½ theelepel citroensap
1 theelepel mayonaise
¼ theelepel zout