La Cocina - Ensalada de apio
00MoeilijkheidsgraadBeginner
ShareTweetSave
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd15 minuten
 1 kop ui (fijn gesneden)
 4 stengels bleekselderij (in stukjes van 1 cm.)
 1/4 theelepel zout
 2 eetlepels olijfolie
 sap van 1/2 citroen
1

Om de sterke smaak van de ui te laten af te zwakken wordt de ui gemend met zout gedurende minstens 25 minuten.

2

Spoel daarna met veel water af en laten uitlekken.

3

Meng alle ingrediënten in een kom en roer deze goed onder elkaar.

CategorieCuisineTags

Ingrediënten

 1 kop ui (fijn gesneden)
 4 stengels bleekselderij (in stukjes van 1 cm.)
 1/4 theelepel zout
 2 eetlepels olijfolie
 sap van 1/2 citroen
Ensalada de apio