Vis Peruaans Gemiddeld
februari 9, 2015
1Kook de garnalen in kokend water met veel zout, totdat ze van kleur veranderen en gaar zijn.
2Onmiddellijk te verwijderen van het vuur, afgieten en afkoelen onder koud water om het koken te stoppen.
3Breng op smaak met zout en peper.
4Plaats garnalen in een kom.
5Meng het citroensap met gehakte peterselie, peper en ui in reepjes.
6Meng goed.
7Voeg de chili Mirasol toe aan garnalen.
8Mix met de kruiden.
9Serveer in een kom met sla rond, plakjes zoete aardappel en maïs korrels.
10Garneer met plakjes van hete peper.
11Serveer met cancha.
2 kilo garnalen
2 middelgrote uien, in dunne reepjes gesneden
Sap van 10 citroenen (geperst op het moment)
2 gele pepers, zonder zaadjes en schoongemaakt, in dunne reepjes gesneden
Gehakte peterselie
Mirasol peper 2 eetlepels gemalen (optioneel)
1 warme peper, in dunne plakjes gesneden voor decoratie
Zoete aardappel gekookt en in plakjes gesneden
Maïskorrels, gekookt
Slablaadjes voor presentatie
Cancha (optioneel)
Zout
Peper