Ceviche van langostinnen

      

februari 9, 2015

Aanwijzingen

1Kook de garnalen in kokend water met veel zout, totdat ze van kleur veranderen en gaar zijn.

2Onmiddellijk te verwijderen van het vuur, afgieten en afkoelen onder koud water om het koken te stoppen.

3Breng op smaak met zout en peper.

4Plaats garnalen in een kom.

5Meng het citroensap met gehakte peterselie, peper en ui in reepjes.

6Meng goed.

7Voeg de chili Mirasol toe aan garnalen.

8Mix met de kruiden.

9Serveer in een kom met sla rond, plakjes zoete aardappel en maïs korrels.

10Garneer met plakjes van hete peper.

11Serveer met cancha.

Ingrediënten

2 kilo garnalen

2 middelgrote uien, in dunne reepjes gesneden

Sap van 10 citroenen (geperst op het moment)

2 gele pepers, zonder zaadjes en schoongemaakt, in dunne reepjes gesneden

Gehakte peterselie

Mirasol peper 2 eetlepels gemalen (optioneel)

1 warme peper, in dunne plakjes gesneden voor decoratie

Zoete aardappel gekookt en in plakjes gesneden

Maïskorrels, gekookt

Slablaadjes voor presentatie

Cancha (optioneel)

Zout

Peper

00:00