Karbonade op creoolse wijze

      

februari 11, 2015

Bereidingswijze

1Breng in een pan 1 / 2 kopje olie.

2Bak 2 teentjes knoflook, fijngesneden ui gesnipperd.

3Voeg 1 / 2 kg rundvlees in blokjes gesneden toe, gebakken een beetje.

4Voeg 2 geschilde en gehakte tomaten, 100 gr boter, een takje kruiden, een aardappel, een stuk van pompoen en een zoete aardappel (zoete aardappel), alle in stukjes gesneden, ook kleine stukjes maïs, 3 eetlepels bouillon (ongeveer 3 / 4 liter) zout en peper toe.

5Dek de pot en laat sudderen tot alles bijna gaar is.

6Voeg vervolgens 250 gr. rijst, een appel, geschild en in stukjes gesneden, 3 geschilde en gesneden perziken toe.

7Dek af en laat sudderen tot de rijst gaar is.

8Indien nodig meer water toevoegen, moet vochtig zijn en dik.

Ingrediënten

2 tomaten

1 kilo rundvlees

1 gesnipperde ui

2 teentjes knoflook

100 gram boter

1 aardappel

1 stuk van pompoen

1 zoete aardappel

250 gram rijst

1 appel

3 perzik

1 stuk van maïs

Kruiden

liter bouillon

eetlepels olie

Zout en peper naar smaak

00:00