
4 roodbruine aardappelen - geschild, gekookt, en in blokjes
3 harde gekookte eieren, fijngehakt
1 (10 ounce) blik gemengde groenten
1 / 2 kopje mayonaise
1 / 2 theelepel zwarte peper
1 / 2 theelepel gemalen mosterd
1 / 2 eetlepel vers citroensap
1 / 2 theelepel gedroogde dille
5 eetlepels gehakte piment gevulde olijven
zout en zwarte peper naar smaak
1
Breng een grote pan met licht gezouten water aan de kook.
3
Afgieten, afkoelen, in kubus snijden.
4
Plaats de eieren in een pan en dek af met koud water.
5
Breng aan de kook, en verwijder onmiddellijk van het vuur.
7
Verwijderen van heet water en laat afkoelen.
8
Pel en hak de eieren, en samen met de aardappelen en groenten in een grote mengkom of serveerschaal gooien.
9
In een aparte kom, combineer de mayonaise, 1 / 2 theelepel zwarte peper, gemalen mosterd, citroensap, dille en groene olijven.
10
Roer om zich te mengen.
11
Giet de dressing over de aardappel mengsel op smaak met zout en peper en meng.
12
Bedek, en zet in de koelkast voor 1 uur, of 's nachts.
CategorieSaladesCuisineArgentijns
Ingrediënten
4 roodbruine aardappelen - geschild, gekookt, en in blokjes
3 harde gekookte eieren, fijngehakt
1 (10 ounce) blik gemengde groenten
1 / 2 kopje mayonaise
1 / 2 theelepel zwarte peper
1 / 2 theelepel gemalen mosterd
1 / 2 eetlepel vers citroensap
1 / 2 theelepel gedroogde dille
5 eetlepels gehakte piment gevulde olijven
zout en zwarte peper naar smaak