La Cocina - Lamsvlees met sperziebonen
00MoeilijkheidsgraadBeginner
ShareTweetSave
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd15 minutenKooktijd1 uur 30 minutenTotale tijd1 uur 45 minuten
 2 pond sperziebonen
 2 uien, gesnipperd
 2 pond. lamsvlees (gesneden 1 ")
 1 theelepel zout
 1 / 4 kop boter
 4 teentjes knoflook, geperst
 2 tomaten, in plakjes
 1 / 4 theelepel peper
1

Was en snijd bonen.

2

Smelt de boter in een pan en bak de ui en knoflook zachtjes.

3

Voeg lamsvlees toe en bak aan alle kanten bruin.

4

Voeg dan tomaten, zout, peper en groene bonen toe.

5

Dek af met warm water halverwege en laat sudderen voor 1 (1 / 2) uur tot lamsvlees mals is en de jus is ingedikt.

CategorieCuisine

Ingrediënten

 2 pond sperziebonen
 2 uien, gesnipperd
 2 pond. lamsvlees (gesneden 1 ")
 1 theelepel zout
 1 / 4 kop boter
 4 teentjes knoflook, geperst
 2 tomaten, in plakjes
 1 / 4 theelepel peper
Lamsvlees met sperziebonen