La Cocina - Varkenshaas in bladerdeeg
00MoeilijkheidsgraadGemiddeld
ShareTweetSave
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd10 minutenKooktijd30 minutenTotale tijd40 minuten
 Varkenshaas
 bladerdeeg
 1 karton room van 200 cc
 1 blikje pate Iberische
 250 cc.bouillon van vlees
 1 ei
 zout
 peper
1

Bestrooi het varkenshaas, rek het deeg en maak kleine pakketten. Snijdt varkenshaas in drie delen, een portie per persoon.

2

Bestrijk ze met losgeklopt ei en prik met een vork.

3

Zet in de oven op 210 º, 25 minuten. Totdat het deeg goud bruin is.

4

Voor de saus doen we de overige ingredienten in een pot en mixen we deze zeer goed.

5

Niet te dik, als je het dikker wil hebben kan je een theelepel maizena indoen.

CategorieCuisine

Ingrediënten

 Varkenshaas
 bladerdeeg
 1 karton room van 200 cc
 1 blikje pate Iberische
 250 cc.bouillon van vlees
 1 ei
 zout
 peper
Varkenshaas in bladerdeeg