La Cocina - Gefrituurde vis (Pescado Frito)
00MoeilijkheidsgraadBeginner
ShareTweetSave
Opbrengsten4 porties
Voorbereidingstijd10 minutenKooktijd10 minutenTotale tijd20 minuten
 4 visfilets
 1 teentje knoflook (fijngehakt)
 1 ei
 150 gram. paneermeel
 Peterselie (fijngehakt)
 Sap van 1 citroen
 1 lt. olie
 zout
1

Spoel de visfilets en marineer met de knoflook, citroensap, peterselie en zout en laat staan ​​gedurende 30 minuten.

2

Doe de visfilets doorheen het losgeklopte eitje en paneermeel.

3

Verhit olie in een pan, bak de filets goudbruin.

4

Leg ze op absorberend papier voor de overtollige olie op te nemen.

5
6

- Tips:

7

Serveer met witte rijst, aardappelpuree of salade.

CategorieCuisine

Ingrediënten

 4 visfilets
 1 teentje knoflook (fijngehakt)
 1 ei
 150 gram. paneermeel
 Peterselie (fijngehakt)
 Sap van 1 citroen
 1 lt. olie
 zout
Gefrituurde vis (Pescado Frito)