La Cocina - Andina salade
00MoeilijkheidsgraadBeginner
ShareTweetSave
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd15 minuten
 2 schone groene paprika
 4 rijpe tomaten
 250 gram gekookte kippenvlees
 1 kopje mayonaise
 200 gram mais uit blik
 1 theelepel chilisaus
 1 theelepel ketchup
 1 theelepel tabasco
 4 slabladeren
 50 gram van olijven
 2 gekookte eieren
 Zout en peper naar smaak
1

In de eerste plaats de tomaten in stukken en paprika in repen gesneden en beide ingrediënten in een kom.

2

Voeg de kip gekookt en gehakt erbij.

3

Vervolgens mayonaise, maïskorrels, zout en peper en saus al roerend zachtjes bij.

4

Doe in een kom de sla blaadjes gewassen en uitgelekt en bedek met het voorbereide mengsel.

5

Ten slotte: versier het oppervlak met olijven en in plakjes gesneden gekookt ei en plaats het in de koelkast tot het wordt geserveerd.

CategorieCuisine

Ingrediënten

 2 schone groene paprika
 4 rijpe tomaten
 250 gram gekookte kippenvlees
 1 kopje mayonaise
 200 gram mais uit blik
 1 theelepel chilisaus
 1 theelepel ketchup
 1 theelepel tabasco
 4 slabladeren
 50 gram van olijven
 2 gekookte eieren
 Zout en peper naar smaak
Andina salade