La Cocina - Pudding van ananas en rum
00MoeilijkheidsgraadGemiddeld
ShareTweetSave
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd20 minutenKooktijd1 uur 10 minutenTotale tijd1 uur 30 minuten
 6 sneetjes brood
 1 blik ananas op siroop
 melk (nat maken het brood)
 3 eieren
 3 eetlepels boter
 6 eetlepels suiker
 1 eetlepel rum (Havana Club)
1

Snij het brood en leg het in een kom met melk zodat dat dit een soort moes wordt.

2

Smelten de boter in de pan.

3

Kloppen de eieren apart en voegen dit in de pan.

4

Vervolgens de moes van het brood.

5

Daarna de boter, suiker, rum toevoegen.

6

Goed mengen.

7

We nemen een pudding pan (rechthoekig).

8

Vetten deze in met boter en bestrooien met suiker.

9

Aan de onderkant leggen we een laagje ananasschijven en bedek met een derde van het deeg.

10

Snijd de resterende ananasschijven in blokjes.

11

Werk als volgt: massa - ananas - massa totdat alles op. Eindigen met de massa.

12

Bak 180 graden gedurende 1 uur. Om te achterhalen of de pudding gaar is prikken we met een mes in de pudding. Deze moet dan zonder massa uit de pudding komen

13

Laat afkoelen minstens 2 uur voor het opdienen.

CategorieCuisineTags

Ingrediënten

 6 sneetjes brood
 1 blik ananas op siroop
 melk (nat maken het brood)
 3 eieren
 3 eetlepels boter
 6 eetlepels suiker
 1 eetlepel rum (Havana Club)
Pudding van ananas en rum