
6 sneetjes brood
1 blik ananas op siroop
melk (nat maken het brood)
3 eieren
3 eetlepels boter
6 eetlepels suiker
1 eetlepel rum (Havana Club)
1
Snij het brood en leg het in een kom met melk zodat dat dit een soort moes wordt.
2
Smelten de boter in de pan.
3
Kloppen de eieren apart en voegen dit in de pan.
4
Vervolgens de moes van het brood.
5
Daarna de boter, suiker, rum toevoegen.
6
Goed mengen.
7
We nemen een pudding pan (rechthoekig).
8
Vetten deze in met boter en bestrooien met suiker.
9
Aan de onderkant leggen we een laagje ananasschijven en bedek met een derde van het deeg.
10
Snijd de resterende ananasschijven in blokjes.
11
Werk als volgt: massa - ananas - massa totdat alles op. Eindigen met de massa.
12
Bak 180 graden gedurende 1 uur. Om te achterhalen of de pudding gaar is prikken we met een mes in de pudding. Deze moet dan zonder massa uit de pudding komen
13
Laat afkoelen minstens 2 uur voor het opdienen.
Ingrediënten
6 sneetjes brood
1 blik ananas op siroop
melk (nat maken het brood)
3 eieren
3 eetlepels boter
6 eetlepels suiker
1 eetlepel rum (Havana Club)