
15-20 kleine tot middelgrote rauwe gepelde garnalen
6-7 teentjes knoflook grof gesneden
1 / 2 theelepel zout
1 / 4 theelepel vers gemalen peper
1 kleine gedroogde chilipeper
1 / 2 - 1 kopje olijfolie
1
Doe in een klein kommetje, een deel van de gehakte knoflook met 3-4 soeplepels olijfolie.
2
Doe daarbij de gepelde garnalen en laat marineren gedurende 15-20 minuten in het bedekte kommetje.
3
In een kleine koekenpan: verhit genoeg olijfolie voor alle garnalen.
4
Zodra de olie zeer heet is, voeg de knoflook, zout en peper toe.
5
Koken voor 30 - 60 seconden.
6
Voeg nu de garnalen en chili peper toe.
7
Kook 3-4 minuten totdat de garnalen gaar zijn.
8
Serveer de garnalen in de hete sissende olie met wat brood voor het onderdompelen in de olie.
Ingrediënten
15-20 kleine tot middelgrote rauwe gepelde garnalen
6-7 teentjes knoflook grof gesneden
1 / 2 theelepel zout
1 / 4 theelepel vers gemalen peper
1 kleine gedroogde chilipeper
1 / 2 - 1 kopje olijfolie