Chipa Guaza

      

februari 9, 2015

Aanwijzingen

1In een kleine warme pan, de olie in doen.

2Voeg de uien toe, laat ze bakken voor enkele minuten.

3Voeg vervolgens de melk en laat het koken ongeveer acht minuten.

4Voeg de kaas, (gesneden in zeer dunne plakjes)​​, vervolgens de losgeklopte eieren en de geraspte maïs korrels.

5Kruiden met zout en de peper. Dit deeg is vrij vloeistof.

6Doe dit mengsel in een ingevette pan en breng het naar een 250 º voorverwarmde oven, tot het goudbruin is op de top.

7Laat dit vijf minuten staan ​​alvorens te serveren.

Ingrediënten

3 gesneden uien

4 hele maïskolven (waarvan je de korrels en rasp ze)

500 g. roomkaas (het kan mozzarella kaas)

6 eieren, goed geslagen

1 ½ kopje melk

zout en peper

½ kopje maïsolie

00:00