
6 kipvleugels
1 ui (fijngehakt)
2 preien (in vieren gesneden)
1/2 groene paprika (fijngehakt)
1/2 rode paprika (fijngehakt)
6 aardappelen
6 stuks van pompoen
6 stuks van maïs
1 wortel (in plakjes)
1/2 kop rijst
1/2 kop groene bonen
4 eetlepels olie
1/2 theelepel gedroogde oregano
zout
peper
Paprikapoeder
komijn
1
Verhit olie in een pan.
2
Bak de kip bruin gedurende 5 minuten.
3
Voeg de ui toe en bak gedurende 5 minuten.
4
Voeg vervolgens de prei en paprika toe.
5
Bak alles en breng op smaak met oregano, paprikapoeder, zout, peper en komijn.
6
Voeg dan de aardappelen, maïs, pompoen, rijst en 2 liter koud water toe.
7
Laat het water gedurende 15 minuten koken.
8
Voeg ten slotte de sperziebonen toe en kook alles gedurende 5 minuten.
Ingrediënten
6 kipvleugels
1 ui (fijngehakt)
2 preien (in vieren gesneden)
1/2 groene paprika (fijngehakt)
1/2 rode paprika (fijngehakt)
6 aardappelen
6 stuks van pompoen
6 stuks van maïs
1 wortel (in plakjes)
1/2 kop rijst
1/2 kop groene bonen
4 eetlepels olie
1/2 theelepel gedroogde oregano
zout
peper
Paprikapoeder
komijn