La Cocina - Codornices al ajillo
00MoeilijkheidsgraadGemiddeld
ShareTweetSave
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd10 minutenKooktijd25 minutenTotale tijd35 minuten
 4 kwartels
 8 teentjes knoflook
 1 sneetje brood
 1 / 2 kopje sherryazijn
 Olijfolie
 zout en peper
 peterselie
1

Bak de kwartels gekruid met hele teentjes knoflook goudbruin.

2

Bak het sneetje brood in de rest van de olie en plet dit in de vijzel met de knoflook.

3

Roer de azijn bij het mengsel en gooi dit daarna in de pan, het vuur lager zetten.

4

We laten de azijn beetje verdampen en voegen een half glas water toe voor een beetje saus vorm te bekomen.

5

Serveer de kwartels, geplaatst boven de daaruit voortvloeiende knoflooksaus en bestrooid met gehakte peterselie.

CategorieCuisine

Ingrediënten

 4 kwartels
 8 teentjes knoflook
 1 sneetje brood
 1 / 2 kopje sherryazijn
 Olijfolie
 zout en peper
 peterselie
Codornices al ajillo