La Cocina - Rijst met saffraan en erwten
00MoeilijkheidsgraadBeginner
ShareTweetSave
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd45 minutenKooktijd20 minutenTotale tijd1 uur 5 minuten
 2 kopjes gekookte erwten
 2 kopjes ongekookte rijst
 4 eetlepels boter
 1 stuk ui geraspte
 4 kopjes kippenbouillon
 theelepel saffraan
 1 blik uitgelekte kikkererwten
1

Smelt de boter in de pot om rijst te maken.

2

Voeg de ui toe en bak tot ze zacht zijn.

3

Voeg de rijst toe en laat het bakken voor een minuut.

4

Voeg dan de bouillon en saffraan toe.

5

Ga te werk zoals gebruikelijk in de voorbereiding van de rijst.

6

Tijdens het koken, meng de erwten en kikkererwten erbij.

CategorieCuisine

Ingrediënten

 2 kopjes gekookte erwten
 2 kopjes ongekookte rijst
 4 eetlepels boter
 1 stuk ui geraspte
 4 kopjes kippenbouillon
 theelepel saffraan
 1 blik uitgelekte kikkererwten
Rijst met saffraan en erwten