
800 gram spinazie
250 gram restjes geroosterde of gekookte vlees
1 eetlepel bloem
1 kopje melk
1 eenheid van dooier
kopje paneermeel
Olie naar smaak
Zout naar smaak
1
Was de spinazie onder stromend water, na het verwijderen van de stengels.
2
Dan koken met water en een handvol zout.
3
Ondertussen: 3 eetlepels olie verhitten in een andere pan.
4
Voeg de bloem toe.
5
Verdun het met warme melk.
6
Voeg een beetje zout toe.
7
Blijven roeren tot de saus is ingedikt.
8
Vervolgens hak het vruchtvlees en leg die in een kom.
9
Voeg de spinazie toe, goed uitgelekt.
10
Het gehakt samen met de dooier doen.
11
Mengen van alle ingrediënten met de bechamelsaus.
12
Gehaktballen worden gevormd.
13
Dan rollen in broodkruim en bruinen in hete olie.
14
Laat ze uitlekken op absorberend papier.
15
Serveer warm met tomatensaus.
CategorieVleesCuisineColombiaans
Ingrediënten
800 gram spinazie
250 gram restjes geroosterde of gekookte vlees
1 eetlepel bloem
1 kopje melk
1 eenheid van dooier
kopje paneermeel
Olie naar smaak
Zout naar smaak