La Cocina - Rundsvlees in bier
00MoeilijkheidsgraadGemiddeld
ShareTweetSave
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd15 minutenKooktijd25 minutenTotale tijd40 minuten
 rundsvlees 1,8 kg
 4 grote uien, fijngehakt
 1 teentje knoflook, fijngehakt
 2 flessen bier
 4 eetlepels, of zo nodig-, soja-of zonnebloemolie
 2 Blokjes vlees
 Zout en peper naar smaak
1

In een grote diepe pan giet olie en bak het vlees op middelhoog hoog.

2

Te verwijderen nadien als deze gebakken is.

3

In dezelfde pan bak de ui en de knoflook bakken totdat beide zacht en transparant zijn.

4

Voeg rundvlees, bier, zowel vlees en in blokjes gesneden peper toe.

5

Laat het geheel op middelhoog vuur bakken tot het vlees goed gaar is.

6

Verwijderen en laat afkoelen.

7

Snijdt de steaks in 1,5 cm.

8

Voeg toe aan de saus en voeg 1 / 2 kopje warm water toe en zout.

9

Voor het serveren, verwarm op middelhoog vuur. Breng in een diep bord en bedek met de saus.

CategorieCuisine

Ingrediënten

 rundsvlees 1,8 kg
 4 grote uien, fijngehakt
 1 teentje knoflook, fijngehakt
 2 flessen bier
 4 eetlepels, of zo nodig-, soja-of zonnebloemolie
 2 Blokjes vlees
 Zout en peper naar smaak
Rundsvlees in bier