
rundsvlees 1,8 kg
4 grote uien, fijngehakt
1 teentje knoflook, fijngehakt
2 flessen bier
4 eetlepels, of zo nodig-, soja-of zonnebloemolie
2 Blokjes vlees
Zout en peper naar smaak
1
In een grote diepe pan giet olie en bak het vlees op middelhoog hoog.
2
Te verwijderen nadien als deze gebakken is.
3
In dezelfde pan bak de ui en de knoflook bakken totdat beide zacht en transparant zijn.
4
Voeg rundvlees, bier, zowel vlees en in blokjes gesneden peper toe.
5
Laat het geheel op middelhoog vuur bakken tot het vlees goed gaar is.
6
Verwijderen en laat afkoelen.
7
Snijdt de steaks in 1,5 cm.
8
Voeg toe aan de saus en voeg 1 / 2 kopje warm water toe en zout.
9
Voor het serveren, verwarm op middelhoog vuur. Breng in een diep bord en bedek met de saus.
CategorieVleesCuisineBoliviaans
Ingrediënten
rundsvlees 1,8 kg
4 grote uien, fijngehakt
1 teentje knoflook, fijngehakt
2 flessen bier
4 eetlepels, of zo nodig-, soja-of zonnebloemolie
2 Blokjes vlees
Zout en peper naar smaak